Post by rentgedazzdustcomp on Feb 5, 2022 20:22:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Харесвам приложението. Много е релаксиращо и пристрастяващо. Въпреки това, рекламите, които идват с него, са МНОГО измамни. Поръчах продукт "просто плащай доставката" от един от тях. Получих нещо, което таксува картата ми с допълнителни $79,97 две седмици по-късно. Сега трябва да чакам пет до седем дни, за да си върна само половината пари. НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ ОБЯВИ!
Използвам това приложение с прекъсвания от няколко месеца. Обичам снимките и разнообразието. Въпреки това, претоварването с реклами ме кара да обмислям да изтрия. Реклами, които не могат да се пропускат, на стойност 30+ секунди при стартиране и завършване на снимка. Което в крайна сметка е над цяла минута реклами, които не можете да пропуснете. Разбрах, че рекламите помагат за поддръжката на тези приложения, но абонаментът за сумата, която играя и изключвам, не си струва цената. Намалете честотата и продължителността на рекламите и с удоволствие бих дал 5 звезди
Редактиране: Източването на батерията е изключително високо при използване на това приложение. Иска ми се да можете да използвате свои собствени цветови схеми и да ги споделите с общността по някакъв начин. Приложението обаче е страхотно. 100 безплатни снимки за оцветяване. Съмнявам се, че някой би могъл да завърши всички.
лал,,и,, супер ♥️♥️♥️♥️💝💖😻
Paint by Number Coloring Games Друштвене игре xqs
Хубаво! Оценявам, че ме водят към следващата стъпка, без да се налага да търсим невъзможни фрагменти. И накрая, релаксираща цветна игра.
Играта е много забавна!
Играта е страхотна
Много добра програма!
Въпреки че харесах първата мандала, останалите картини, които оцветих, не бяха толкова приятни, защото непрекъснато чаках рекламите да бъдат готови за 1 намек, който да ми помогне да намеря мъничък цвят, който, когато бъде намерен по намека почувствах, че НИКОГА не бих го намерил сам. И сякаш имаше твърде много от тези мънички цветове за мен. След това уж получих „подарък“ от 2 подсказки и не ги видях изброени в бутона за подсказки. Вече деинсталирах тази цветна игра.
Просто лесно. Приятно. Играл съм игри за оцветяване преди, никога не съм получавал плащане, но ако обичате да оцветявате, това е добро приложение за миналото
Радвам се, че изпробвах това приложение, харесва ми повече от това, което играх, което ми даде рекламата да го изтегля. Харесва ми, че показва напредъка ви за всеки цвят и автоматично отваря следващия цвят за вас. Обичам също така "специалните" снимки и ефектите, които често включват, те са доста уникални! Харесва ми, че печелите подсказки, вместо да гледате реклами за тях. Въпреки това, не поддържа всички статистически данни правилно под Постижения, пропуска някои от моите действия. Като цяло, това е приятен начин да прекарате време.
Така че сестра ми (тя има аутизъм) толкова много обича тази игра, както и аз също. Играя с нея, както и нашата майка, защото тя й помага много по, много начини. Но огромният проблем, който имаме, е, че плащаме за pbn злато и работи добре на нашия iPad, но няма да работи, докато сте в същия акаунт на телефон или таблет с Android и това се превръща в огромен проблем, защото ние сме плащайки за абонамента и е объркано, ако ще ни накарат да плащаме за всяко устройство, което използваме. Няма и отговор от поддръжката
Деинсталирам, защото рекламите се увеличават постоянно. Всички иска интернет. Инсталирах, защото има красиви неща.
Това е много добра и интересна игра
Браво
The Cook - 3D Cooking Game Alkalmi cck
Яка игра еха
Със сигурност тази игра краде изкуството. Имах подозрения от известно време, но те се потвърдиха, когато намерих произведение на изкуството, което наистина беше илюстрация на корицата на „Възходът на бича“ за полското издание на книгата. Не знам колко друго изкуство е откраднато, но не мога да намеря, че поддържам приложение, което прави това.
Страхотни изображения, но цветовете са ужасни на повечето, има пропуски без цвят, които нямат смисъл и всяко нещо, върху което цветовете трябва да са симетрични, е далеч, особено цветя и пеперуди. Също така трябва да щракнете върху петната от палитрата за включване и изключване няколко пъти, за да накарате всички области да бъдат подчертани в сиво. Много се радвам, че не съм платил за това приложение.
Бих му дал 5 звезди, но работих наистина усилено, за да получа всички постижения за съветите и трофея. Когато буквално току-що направих тази последна актуализация, тя отне всичките. Или искам да ги върна, или искам опция да мога да деинсталирам актуализацията. Не направи нищо добро, нито промени нищо, освен отнемането на трофея Актуализация: Не, не изчистих кеша си или не деинсталирах приложението преди актуализацията.
Хубаво, но не мога да рисувам някои неща, без да избягат от линиите. Някои от артикулите са твърде малки. Благодаря ви, че отговорихте на моя преглед. Снимките, които имате, са красиви и забавни за правене, просто не мога да ги предам, когато се опитвам да оцветя два различни цвята един до друг, ако нямат достатъчно място между очертанията. Ако изтрия кървенето, цветът се отделя от предвидената част. Може да се разочарова, ако го прави често. Обичам картините, когато мога да ги направя правилно.
По едно време дадох на това приложение 4 от 5 звезди. Сега трябва да му дам само една звезда от пет. Причината ми е, че когато започнете да оцветявате картина в приложението, изведнъж то ще се върне в началото на приложението, сякаш го отварям отново и това няма да запази работата ми. Не знам дали има проблем с телефона ми или с приложението. Но ще кажа, че това приложение беше по-добро преди всички добавени актуализации. Клишето, ако не е нарушено, важи в тази ситуация.
Тази игра е невероятна и забавна ~ релаксираща, но след като завърша снимката и натисна "Продължи", тя носи o добавка, но тази игра все още е релаксираща и забавна!!!!!!
Много добре. Единственото ми истинско оплакване е, че няма достатъчно специални предложения. Наистина харесвам някои от нормалните опции за оцветяване, но специалните просто добавят много повече дълбочина към вашите снимки. Някои от тях се чувстват много детски, но освен това, това е наистина добро приложение. Без чести сривове и без реклами в средата на оцветяването. Наистина се наслаждавайте на този.
Обичам това приложение, но нямам идея как да се отърва от рекламите! Те постоянно се появяват, дори ако превключвам от илюстрациите към моите настройки! Нямам проблем с плащането, за да се отърва от тях, но пише покупки в приложението и няма нищо! Ще оцветявам и след като завърша една илюстрация, получавам реклама. напълно ме изкарва от релакса ми! Ако не беше този досаден проблем, бих му дал 5 от 5.
Това приложение е страхотно, въпреки че напоследък замръзва след завършване на рисуване. Наскоро също започна да го прави. Така че след завършване на изображение трябва ръчно да спра приложението и те да го рестартират, ако искам да нарисувам друго изображение.
Супер е
Обичам това приложение за цвят. Чудех се дали бихте могли да добавите оригинални снимки на Yugioh към цвета. Аз съм голям фен на Stem и бих го харесал.
Може ли да вземем повече цветове. И можем ли да получим по-интересни страници за оцветяване с черни знаци? Повече сюрреализъм би било чудесно. Може би по-уникални снимки за оцветяване вместо лудото количество приказни снимки, които винаги получаваме. И моля, можем ли да имаме снимки, които нямат розовия цвят. Тези снимки понякога са толкова скучни. Въображението е ужасно нещо за пропиляване.
Няма проблем. Снимките са малко скучни и ми се иска да мога да избера цветовете, които искам да оцветя.
Защо давам на играта 4 звезди, защото е бавна и отнема малко повече време. За да го направя, но ми харесва играта
Това е страхотно приложение, докато не отидете да получите наградата си за оцветяване на картина или искате намек. Разбира се, трябва да гледате реклама, за да ги получите. Рекламите никога не се възпроизвеждат, така че не получавате наградата си и трябва да изключите играта и да започнете отначало. Имаше няколко пъти, когато ще оцветявам и то се изключва и губя напредъка, който направих. Наистина съм близо до изтриването на това приложение
Много релаксиращо и приятно. Но около седмица или повече по-късно започнах да имам проблеми с влизането в приложението, след като ме пусна да вляза, беше много бавно и се сриваше. Трябваше да го изтрия, защото започна да кара телефона ми да се срива. Ще изтеглите отново, ако това се поправи.
Paint by Number Coloring Games Društvene igre oqcc
Мн яко❤️❤️❤️❤️❤️❤️💓♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Твърде много реклами, преди бяха, но не бяха постоянни. Сега са. Също така специалните снимки сега изискват рубин? Превръщайки се в игра, отивам все по-рядко, за да отпусна ума си. Трудно е да се отпуснете с непрекъснатото бомбардиране на реклами. Също така има реклами, които няма да се затворят без затваряне на приложението. След това е рулетка, че можете да използвате тази реклама отново и трябва да затворите отново. Понякога безкраен цикъл, оттук и 1 звезда. За съжаление това се използва за забавна игра. Много досадно. Не бих препоръчал да си губите времето с тази игра. Много лошо.
Отлично приложение за оцветяване с широк спектър от теми, от които да избирате. Въпреки това доста изостава и дори понякога замръзва телефона ми, което може да бъде много разочароващо. Някои снимки са основни, а други сложни, така че можете да избирате от различни нива. Много снимки за деца и възрастни.
Да се опитваш да отвориш следващата картина е като да гледаш реклами. Опитвам се да отворя снимка и буквално трябваше да мина през 5(пет) реклами, които не можеш просто да удариш X. Не обичам да ме принуждават да гледам няколко реклами, когато всичко, което исках, беше да рисувам за релакс. Така че го деинсталирам. Месеци по-късно преинсталирайте, но същите проблеми. Толкова много реклами, че просто не е отпускащо изобщо. Деинсталирайте отново и няма да инсталирате отново. Такова главоболие.
Продължава да ме изрита и не запазва напредъка ми, когато го направи, трябва да започна цялата картина отначало. Вече минаха месеци и е много дразнещо
Зареждат ме постоянно!! PBN изглежда не го интересува. Казват, че това е проблем с Google.
Много готино и релаксиращо
Тази игра е най Хубавата на света! ❤️Игра на играта поне 1 ден и стигнах чак 29 ниво😙Поздравления на човека, който го измисли 😍😍😍😍❤️❤️😚😚🎉💐
Това приложение има някои наистина хубави снимки за оцветяване. Току-що завърших една с ловец на сънища и пеперуди. Но понякога спира да работи и излиза от себе си
Това е най-яката игра на света.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Изтеглете си я веднага
Може ли само да си оправите бъговете
Много забавно, но след няколко дни не ми позволи да отворя никакви снимки и продължава да казва, че има грешка при връзката.