Post by rentgedazzdustcomp on Feb 5, 2022 20:19:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots žetons ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Death Incoming! Aventură omv
Lai gan viena no izklaidējošākajām idejām spēlei – apvalki un pielāgojumi vairākiem spēles līmeņiem (ar regulāriem līmeņiem, telpas dizaina detaļām, varoņu apvalkiem utt.), diemžēl tā ir nelīdzsvarota un BOŽĀTA. PILNAS reklāmas Ļoti bieži, pat reklāmas, kas ļauj izlaist pēc 5 sekundēm, notiek PĀRĀK bieži! Vēl ļaunāk, ja reklāmas pārtrauc lietotni 50% gadījumu manā Samsung S9, liekot ekrānam mirgot, līdz es pilnībā restartēšu (4 reizes pirms 6. līmeņa apmācības apgabalā), atvainojiet, mēģināšu vēlreiz daudz vēlāk.
tātad, pirmais līmenis ir trīs daļas — un starp katru daļu tiek rādīta reklāma... pēc tam viena no reklāmām bija pilnīgi nepiemērota, un tai bija divas "apstājušās" izejas (kur noklikšķināt uz X, lai izietu, un reklāma ir vēl viens ekrāns, kas aizņem dažas papildu sekundes, pirms var arī iziet no šī ekrāna)
Death Coming! Aventure hcdh
Pārāk daudz papildinājumu. Laba spēle, diezgan forša koncepcija .... bet reklāmas ir ārpus kontroles! Jānopelna $, es saprotu, bet tas ir smieklīgi!!!
Ļoti pievienot smagu. Jautra spēle tikai ar daudziem papildinājumiem. Jūs veicat vienu mīklu un jānoskatās pievienošana.
Pārāk daudz reklāmu, lai pat iesaistītos spēlē, lai noteiktu, vai es maksāšu par bez reklāmām. Šķiet, ka tas būtu jautri, taču ar reklāmām spēles ekrānā starp katru līmeni UN griežot riteni pēc priekšmetiem, es diezgan ātri zaudēju interesi.
Šī spēle varētu būt labākā spēle, kas jebkad izstrādāta mobilajām spēlēm. Diemžēl es to nekad neuzzināšu. Ja nopietni, dariet kaut ko, saņemiet sludinājumu. Iegūstiet izvēli izlaist reklāmu vai skatīties to, lai redzētu to, izvēlieties izlaist, saņemiet reklāmu. Katrā līmenī jūs saņemsiet vismaz vienu papildinājumu, visticamāk, divus. Koncepts ir glīts, man patīk puzles, bet ne tik daudz. Agresīva pievienošanas spiešana.
Tas ir diezgan vienkārši. Jābūt vairākiem veidiem, kā uzvarēt vai zaudēt. Iemesls tam, ka tas saņem 2 zvaigznes, ir tāpēc, ka tas ir pārāk viegli un pēc 150 līmeņiem tajā atkārtojas tieši tās misijas, kuras jau esat pabeidzis, taču apgalvo, ka joprojām turpināsiet. Arī wayyyyyy pārāk daudz reklāmu bezmaksas spēlēšanai. Reklāmas ir ilgākas, nekā nepieciešams līmeņa pabeigšanai.
(2020) Es tikko sāku spēlēt, bet līdz šim tik jautri! (2021) Tagad esmu spēlējis šo spēli TIK daudz, ka esmu atkārtojis līmeņus atkal un atkal un atkal! Bet tagad es arī izbaudu jaunos līmeņus UN jaunās funkcijas. Tāpēc paldies!!! Ciktāl tas attiecas uz reklāmu daudzumu? Psh...Kūkas pastaiga.
Death Incoming! சாகசம் jbl
Pavadiet vairāk laika, skatoties reklāmas, nevis spēlējot spēli. Es saprotu, ka jums ir jābūt reklāmām, bet vismaz ļaujiet mums spēlēt nedaudz vairāk par reklāmām.
Šķiet, ka tā vietā, lai visi līmeņi kļūtu grūtāki un grūtāki, līmeņi tika sacelti kopā. Līmeņos nav mīklas, vienkārši noklikšķiniet uz šī un pēc tam noklikšķiniet uz šī. Mākslas stils: 😤 man tas nepatīk NEVIS tāpēc, ka tas ir slikts, bet gan tāpēc, ka tas ir sāpīgi vispārīgs.
Jautra laika tērētājs. Pat ja maksājat naudu par bezreklāmām, jūs joprojām saņemat daudz reklāmu, lai palielinātu bonusus. Lielākā sūdzība ir par nāves magnāta daļu. Poga, lai atgrieztos sākuma ekrānā, atrodas tieši vietā, kur atrodas Pixel 5 priekšējā kamera, tāpēc tai nav iespējams pieskarties, un man ir jāaizver spēle, lai atgrieztos sākuma ekrānā.
Tā ir lieliska spēle un rada atkarību, taču es novērtēju 2 zvaigznītes pārāk lielā reklāmu skaita dēļ. Kāpēc tik daudz reklāmu? Jēziņ. Šai spēlei varētu būt 10 zvaigznes! Pārāk daudz reklāmu! Labojiet to sasodīts.
Jautra spēle, taču milzīgais reklāmu skaits un biežums padara to nepanesamu. Spēlēju 5min, no kurām 4 bija tikai reklāmas.
Jūs sakāt nē papildu punktiem, bet joprojām ir jāskatās 30 sekunžu reklāmas, taču jūs nesaņemat bonusu. Tas ir tik sajaukts. Es labprātāk skatos reklāmas par spēlēm un citām lietām, kas jums patiešām maksā
Death Incoming! Авантуристичке fmkf
Ik pēc 5 sekundēm tiek parādīta cita reklāma. Katram jūsu līmenim ir tikai aptuveni 3 reklāmas, un tas ir kaut kāds bullis. Padara to gandrīz nespēlējamu. Būtu ļoti jautri, ja es nejustos, ka spēlēju reklāmu vērotāju 64
Oho, pieņemsim, ja nulle zvaigznes būtu risinājums, tas noteikti tiktu pārbaudīts. Vēl viena spēle, kurā pievienošana ir tīri nepatiesa. Atkal tā viltus reklāma savā labākajā izpausmē. Spēle nav līdzīga reklamēšanai. Viss, ko jūs darāt spēlē, ir šaut cilvēkus. Patīk spēļu veidotājiem? Jums vienkārši ir jābūt maziem nožēlojamiem meliem, lai mānītu cilvēkus lejupielādēt jūsu bēdīgo spēli? Tā tika dzēsta un meklēs jūsu vārdus citās spēlēs un zinās nelejupielādēt, jo melo tikai tāpēc, lai jūsu spēle būtu pieejama. Tas ir bēdīgi.
Tā ir jautra spēle, taču, tiklīdz esat tajā ticis tālāk, tā sāks atkārtot tās, kuras esat spēlējis iepriekš
Jauki
Šī spēle ir diezgan jautra, bet vienīgā problēma, kas man bija, bija reklāmas. Gandrīz visam bija papildinājumi, tāpēc es pārtraucu spēlēt
Šajā spēlē esmu sasniedzis 177. līmeni, bet pēc 160. līmeņa spēle atkārto 1. līmeņa līmeņus. Jums ir jāpalielina līmeņu skaits. Vai arī pabeidziet spēli 160. līmenī. Tā ir lieliska spēle. Par 1. līmeni līdz 160. līmenim esmu piešķīris 5 zvaigznītes. Ar šo spēli es lieliski pavadu laiku.
Tas ir forši, tas var pastāstīt, kā jūs varat arī mirt, tā jā!
Tā ir jautra spēle, jo viņu reklāmas pēc visa, ko darāt. Es saņemu to sponsorus. Bet tas ir ārprāts, cik daudz jūs tos visus sakratat kopā, un ir kā reklāma ik pēc diviem nogalina, un tad ir reklāma pēc pēdējās, un tad ir pievienošana pirms un pēc riteņa. Tas ir rieksti
Labi, patērējot laiku, taču man apnika, ka ikreiz, kad mainās ekrāns, tiek parādītas vienas un tās pašas reklāmas. Nav īsti vērts lejupielādēt.
Spēle ir garlaicīga, un "puzles" var atrisināt mazulis. Es nekad neesmu spēlējis nevienu spēli, kurā man būtu tik daudz reklāmu. Visticamāk, katrā spēlēšanas 20 sekundēs tiek rādītas reklāmas 30 sekunžu vērtībā. Pat ja tas sniedz iespēju skatīties reklāmu par atlīdzību, to izlaižot, tiks rādīta reklāma. Šī ir vienkārši šausmīga naudas sagrābšana, ko izdarījuši briesmīgi cilvēki.
Mazliet jautri.. reklāmas pēc katras nogalināšanas... pēc tik daudziem nogalināšanas gadījumiem, tas tiek restartēts ar tādu pašu nogalināšanas scenāriju.. dažas reizes spēlēts vienādos līmeņos. Ļoti atkārtojas.. Labi, lai kādu laiku pavadītu laiku, tad kļūst garlaicīgi, pat veicot tos pašus līmeņus bez atšķirības
Reklāmas pēc katra līmeņa. Es nevienam neiesaku šo spēlēt. Jūs saņemat reklāmas pēc katras nogalināšanas. Kas man bija ik pēc 15 sekundēm. Un reklāmas netiktu aizvērtas, man bija jāiziet un jāiet atpakaļ. Ja būtu iespēja piešķirt nulles zvaigznes, es to darītu.
Tas patiesībā ir jautri! Neklausieties, kā cilvēki sūdzas par reklāmām, vienkārši ieslēdziet lidmašīnas režīmu! :3
PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU. Knapi VAR IZBAUDĪT SPĒLI. Katrā līmenī bija 2-3 reklāmas. Līmeņi ir īsi un vienkārši, es būtu labi ar 1 reklāmu, taču pat tas būtu kaitinoši, ņemot vērā to, cik īsi ir daži līmeņi. Šī spēle tika atinstalēta TIKAI tāpēc, ka bija pārāk daudz reklāmu. Es negribu reklāmu, es gribu spēli.
Tā ir jautra spēle, taču tai ir aptuveni 30 līmeņi, pēc tam tos vienkārši atkārtojiet atkal un atkal
Puiši, kuriem šajā spēlē ir problēmas ar pārāk daudz reklāmu, vienkārši izslēdziet wifi, un tas ir jādara!
Super jautra spēle! Man patīk nāves gadījumi un dažādi līmeņi! Tā turpināt!
Death Incoming! Piedzīvojumu spēles sbj
Ļoti lieliska spēle un grim Reaper nogalināšanas stils ir satriecošs, un tā ieroču un Grim Reaper apvalki ir ļoti jauki. Es pabeidzu visu spēli un pēc 86. līmeņa spēle atkārtojas.
Kick the Buddy ஆக்ஷன் ynz
Tas ir jautri 2 sek., ko varat spēlēt starp 30 sek. reklāmām. Es zvēru, ka tu paskaties uz ekrānu, un tu skaties reklāmu, goda kungs, apstājies
Es netaisos maksāt par opciju Bez reklāmām, kamēr nevarēšu izmēģināt spēli. un jau no paša sākuma ir tik daudz reklāmu, ka nevaru izmēģināt spēli, lai redzētu, vai ir vērts par to maksāt. atinstalēt. bēdas, jo tam ir potenciāls
Ja jums patīk nogalināt cilvēkus dažādos veidos, šī spēle ir ideāli piemērota jums, taču jums ir jāspēlē bez interneta un nemeklējiet papildu atlīdzību