Post by rentgedazzdustcomp on Feb 5, 2022 20:16:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć złoty hack ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Fall Dudes (Early Access) Arcade xhox
Fall Dudes (Early Access) Arkády gsra
Czekam i czekam, asz mi się załaduje i jak mówią, że nie ma tu gracza tylko NPC więc zrób grę, grę wkońcu podrobiliście, jak ludzie na przykład coś dalej wyścigiem i z minigierkami.
To dobra alternatywa dla jesiennych facetów. Autobus jest tak późno, że kontrola jest tak późna. Oznacza to, że letencja jest większa. Ale grafika jest tak dobra . Mam nadzieję, że programista powinien popracować nad sterowaniem.
Ta gra jest tak zła po pierwsze, że nie jest online po drugie, nie ma wielu poziomów, tylko 4 lub 3 mapy, potrzebuje bardzo, bardzo aktualizacji, aby była dobrą grą, przepraszam.
To śmieszne 100 usterek i 100 razy rozłączyłem się jego absurdalna gra zawsze źle źle źle źle najgorsze, jeśli to zagrasz, będziesz marnować swój czas i zawsze będziesz rozłączony, kiedy kiedykolwiek przegrasz – najgorsza gra w historii.
Gra wieloosobowa
To dobra gra… Gra jest tak płynna… Ale jest całkowicie offline, co nie jest dobre… dodaj funkcje, takie jak granie w niestandardowe pokoje online itp. Również grafika jest dobra… dodaj jednak nowe misje… I wszystkiego najlepszego 🙌✌️❤️.
Fall guys na telefon Super gra
Fall Dudes (Early Access) Arcade fbwl
Dałem tylko 2 gwiazdki, ponieważ jest tak wiele rzeczy do zmiany 1 beta dla wielu graczy czekałem na pojawienie się po tylu latach beta Byłem szczęśliwy, ale nie działa poprawnie Potrzebne są 2 kolejne rundy Znudziło mi się granie 5 rund 3 ostatnie skórki więcej skórki potrzebne i powinny być jak skórki jesiennych facetów, to dodam więcej 3 gwiazdek, jeśli tak się stanie i beta dla wielu graczy powinna stać się poprawna, to ta gra jest właściwa, pa
Fajna gra mam tylko nadzieję, że będzie więcej. 😃 ♥ ️❤️🧡💛💚💙💜🖤.
Pobierz STop guide stumble guys - Najnowszą Wersję 1.0 Na Androida Od WAHATSAPPNO - top przewodnik solucja potykać facetów ... Fall Dudes (Early Access) APK.
Nameless Cat 액션 tfs
Gra jest fajna, ale ma zbyt wiele reklam. Po każdej grze wyskakuje reklama, a gdy próbuję ją zamknąć, otworzy się Sklep Google Play.Klikam przycisk zamykania, ale nadal nie wiem, dlaczego sklep Play został otwarty.
Bardzo podobała mi się ta gra, ale ta gra byłaby znacznie lepsza, gdybyś stworzył tę grę dla wielu graczy i uczynił ją online, abyśmy mogli grać z prawdziwymi graczami i byłoby fajniej, a także dodać opcję dostosowywania w tej grze, proszę
To jest naprawdę jak faceci z jesieni. Tak bardzo kochałem tę grę. Naprawdę chciałem grać w Fall guys, ale nie mogę. Ale teraz grałem w pełni podobną grę jesiennych kolesi. To jest naprawdę jak faceci z jesieni. Bardzo mi się podobała ta gra, a teraz uzależniam się w tej grze. Za tę grę dam 5 gwiazdek. I chcę w następnej aktualizacji dodać multiplayer, wtedy będę mógł grać ze znajomymi. Dziękuję Ci.
Wszystko jest idealne, z wyjątkiem jednej rzeczy, którą powinieneś dać w trybie online dla wielu graczy. Dlatego dałem Ci 4 gwiazdki. Zrób to, na pewno dam ci 5 gwiazdek
Fajna gryka
Beta jest niedostępna, podobnie jak tryb wieloosobowy. rozwój jest bardzo powolny, tak obiecująca gra zostanie porzucona wcześniej.
Max Payne 2: The Fall of Max Payne Official Strategy Guide ... I got this as Rockstar have released this on Android and I can use my PS3 controller with my
Dałbym 0 ale nie da się
Gra jest świetna, ale po jednym meczu wyświetla reklamy, a po załadowaniu reklam zatrzymuje się w 80%. A największą wadą jest brak możliwości grania ze znajomymi. Co najbardziej rozczarowuje .wszystko to trzeba naprawić.
Nawet zjebane sądziłem, że ok ale coś się spierdoliło i samo mi zszedło z mapy nie pobierajcie do najgorsza kopia chłopaków na świecie!
Czekam na tryb wieloosobowy tak długo, a kiedy przyszedł, jest gorzej, zostałem rozłączony raz za razem, a kiedy wygrałem jakąkolwiek rundę, jest napisane, że przegrałeś i zabierasz mnie do ekranu głównego gry domowej. co się dzieje.
Wiesz, że zwykle nie oceniam gier na Androida, ale ta potrzebuje tego. To jest wspaniałe. Wiem, że jest to gra we wczesnym dostępie, więc w grze będą AI BOTY, ale wiem, że ta gra wkrótce straci popularność i będzie dostępna w trybie wieloosobowym i byłoby wspaniale, gdyby dodać przepustkę bojową😃😃😃😃😃😃
Boty.....
A może katapulta, który katapultuje więcej katapult? Wtedy ta gra, obecnie na Early Access na Steamie, znajdzie się tuż za twoją uliczką.
Gra wygląda naprawdę dobrze i jest bardzo zabawna. Chciałbym zagrać w tę grę jeszcze bardziej, jeśli dodamy do niej tryb online dla wielu graczy.. Będzie o wiele przyjemniej grać z prawdziwymi graczami
Spoko
Prawdę mówiąc, ta gra jest taka zła, musicie ciężko pracować, aby uczynić ją najlepszą. 1 kontrola jest zła. 2 trudne do grania (ułatw sobie) 3.catuoon jest taki głupi😂 I potrzebujesz aktualizacji.
Uwielbiam to, ale muzyka i początek jak 123 i przegrana i wygrana są po prostu tak denerwujące, a nie jak upadek, faceci lubią dosłownie usuwać dźwięk 123, przegrywasz, wygrywasz, usuń to, proszę
To świetny pomysł na jesienne chłopaki na telefon komórkowy. Uwielbiam tę grę i mapę labiryntu. Jestem podekscytowany sezonem 2 i naprawdę mam nadzieję, że uda ci się stworzyć tryb dla wielu graczy i tak, to jest powód, dla którego oceniam tę fantastyczną i niesamowitą grę jako 5 GWIAZDEK.
Naprawdę kocham tę grę, ale po aktualizacji poziomy tej gry nigdy się nie zmieniają i sprawia, że jest bardzo nudna
To jest bardzo dobre, ale sugeruję kilka ulepszeń, takich jak wyższy poziom, po ukończeniu poziomu otrzymasz fragment skóry, który potrzebujesz 10, aby ukończyć, możesz zmienić skórę i ustawienia oraz miernik poziomu i sugestię poziomu spadają poziomy facetów plz dodaj
Fall Dudes (Early Access) Arkády gsra
Fainw
Gra jest fajna tylko szkoda, że nie multiplayer
Ta gra jest mega wkurzająca nie polecam😉
Fall Dudes (Early Access) – Aplikacje w Google Play
Fajna gra Ale trzeba poprawić sterowanie i grafikę w następnych aktualizacjach i dodać tryb drużyny. Aslo uruchom wcześniej pełną wersję. Pilzno
**Uczyń to online, bo jeśli jest 1/15 andi zakwalifikowanych, więc gra się kończy, oznacza to, że za każdym razem, gdy przegrywam lub wygrywam, nadchodzi czas upadku, dlaczego tak czy inaczej, co z botami w tej grze, gra jest dobra, zrób to online, dlatego daję to 3 /5 gwiazdek
Czułość tej gry jest bardzo wysoka i cały czas występuje spore opóźnienie. Myślę, że jeśli te ulepszenia zostaną wprowadzone, będzie to jedna z najwyżej ocenianych gier. Proszę deweloperów o zmianę tych okropnych rzeczy. Tworzy to całkowity bałagan w grze. Na koniec chcę powiedzieć, że plzz nie poprawiaj go zbytnio, aby przekroczyłby ponad 100 mb, niż może to być 35% użytkowników opuszczających tę grę. Ponownie proszę, aby plzz zrobił to dla wszystkich nas. Myślę, że to jedyna gra, która stała się popularna
Fall Dudes APK (Early Access) 1.4.5 (Gry Android) - Pobierz
Fall Dudes (Early Access) Arkada you
Eh nie wiem co napisać
Było dobrze, ale są tylko 3 poziomy, każdy potrzebuje więcej poziomów, a w grze są wszystkie boty lub roboty🤒🤒🤒
Naprawdę niesamowite. Jestem zdumiony nową aktualizacją, jest naprawdę fajna. Jest to najlepsze rozwiązanie dla użytkowników Androida, którzy nie mogą grać w Fall Guys na komputerze. Niezła aktualizacja. Uwielbiam jakość grafiki. 👍🏻🕹🎮.
Fall Dudes (Early Access) Arcade fbwl
Niezbyt dobre sterowanie i wiele rzeczy wymaga naprawy.
Oceniłbym pięć, ale rywalizacja w meczach nie daje ci peps (waluta do zakupu większej liczby skórek), a wygrane nie dają złotego trofeum 🏆 waluta do kupowania bardzo rzadkich skórek ... więc jedyny sposób, aby get peps to obejrzenie 10 lub więcej reklam za jedyne 50, gdy nowa skórka ma około 800... Jeśli to zostanie naprawione, zmienię moją ocenę... zwłaszcza jeśli zostanie naprawiona, gdy pojawi się tryb dla wielu graczy