Post by rentgedazzdustcomp on Feb 5, 2022 20:00:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více bodů ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Nemá to nic společného s reklamou, je to totálně falešné, není tam žádné násobení/sčítání, velmi se to opakuje a musíte sledovat reklamy na vše, co chcete
Příliš mnoho reklam. Jsem zvyklý na hry s reklamami a tohle už bylo moc. Chcete extra zlato za vítězství v tomto zápase a sledujte reklamu! Hit ne, děkuji, stále musím sledovat část reklamy! Vyhrajte 6 kol, získejte za to speciální cenu, stále musíte sledovat reklamu, abyste ji získali. Je toho prostě moc.
Příliš mnoho reklam a po každé vymazané úrovni vám dává možnost sledovat další reklamu, abyste zvýšili své zlato, a nemůžete postupovat, dokud nestisknete téměř neviditelné „ne, děkuji“ pod reklamním videem ve vaší tváři. Hraní bylo příjemné pro nečinné hraní, ale neustálá přerušení zabíjejí radost z tohoto reklamního softwaru.
Je to zábavná hra, ale je tu spousta dodatků, naštěstí si můžete vypnout internet a nemáte žádné doplňky. Úroveň je čím dál těžší, pro mě je to těžší v dvojitém přehledu.
Hra Join Clash 3d online. Hrát zdarma
Fajn bez přídavků, dokud nebude znovu hratelnost, úrovně nebudou náročné a moje království bude upgradováno. Neexistuje žádná přizpůsobitelnost, a jakmile budete mít všechny náhlavní soupravy, stále jsou k dispozici ukazatele postupu, které je lze odemknout...
Líbí se mi ta hra, ale začínám se zdržovat, protože je tu tolik protivníků, že je těžké porazit, když máte jen 20 lidí! Líbí se mi ta hra a koncept, ale je těžké ji překonat. Je to jako 23 a 60!!!!!
Nic víc než hloupý a opakující se $chvat. I když vypnete připojení k internetu, abyste se zbavili nonstop reklam, hra samotná je po pouhých 5 úrovních nudná. Nemluvě o těch HROZNÝCH VÝVOJÁCÍCH umístili zbytečné tlačítko pro upgrade offline výdělků přesně tam, kde přirozeně položíte palec, takže je snadné jej omylem trefit. Nemůžu vám říct, kolikrát jsem omylem vyplýtval mince na tu směšnou chybu. Celkově vzato, smetí hra, která byla jasně vytvořena pro příjem z reklamy a pro nic jiného.
tato hra je zábavná, když máte rádi hry jako je tato, a není tam tolik doplňků, ale někdy to selže, chyba je moje jediná stížnost. kromě té skvělé hry.
Moje první gaming video *Among us || Vlogmas #4 - YouTube
Příliš mnoho reklam, 5 minut hraní této hry a právě jsem dostal 10 reklam Tato hra je jednoduchá a zajímavá, ale reklamy jsou strašně otravné, díky za 5 minut a sbohem
Je mi líto že dávám jednu hvězdu, protože tam klikám co můžu a hrát hru stejně nemůžu, buď nemám paměť anebo nevím co dělat.
Je to velmi zajímavá hra, ale po výhře to nějakou dobu trvá. Bojuje se naposled. Takže se to zdá... nudné. Jinak je to pěkná hra. Měli byste si také nainstalovat tuto hru. Nebudete se nudit. Takže tuto hru mohou hrát i malé děti....... Všichni si tuto hru musíte nainstalovat. Je to velmi dobrá hra. Chci vědět, kdo je ctitelem této hry.
Úrovně jsou příliš krátké na to, aby byly zábavné. Trvá doslova 15 sekund na úroveň. Poté alespoň 1 reklamu po každé úrovni. Strávíte více času sledováním reklam než hraním.
Docela špatná hra. Potenciálně zajímavý koncept, ale špatně propracovaný. Hra je opravdu opakující se a nudná. Špatná grafika, kterou najdete v každé druhé špatné mobilní hře. Zbytečná mechanika. Reklamy v každém možném okamžiku. Vím, že chceš vydělávat peníze, ale proč neudělat hru, která by za ty peníze stála? Co takhle mít pouze reklamy s odměnou, ale aby skutečně stály za to? Toto nestahujte.
Stáhnout Zombie Crowd - Join Clash 3D - Nejnovější Verzi 3 Pro Android Od NT Play Sport - Shromážděte všechny zombie, překonávejte překážky a používejte své
Join Clash 3D ארקייד vzm
Join Blob Clash 3D - hra od CASUAL AZUR GAMES
Join Clash 3D ארקייד vzm
조이느 클래시 3D 아케이드 ojzn
pojď, vypněte si wifi a nebudou žádné reklamy
Join Clash 3D Arcade edi
vždyť jich mají vždy víc a nejde to jo jinak Gabonu si tu apod abych nemusel se dívat na reklamy
Hej, je to opravdu zábavná hra, ano, toto je skutečné hodnocení, mohu uvést 3 důvody, proč. 1. Má mnoho úrovní, ano, opakují se, ale s různými pastmi, které se vás pokusí zabít. 2 Můžete vyzkoušet různé klobouky a zbraně. 3 Hra je svým vlastním způsobem kreativní.
Je to zábavný koncept, ale zpoždění u některých zařízení tuto hru brzdí. Pokud máte RAM, pak je to dobrý způsob, jak trávit čas. Bohužel mi ta RAM chybí. Tak tady to musím ukončit...
조이느 클래시 3D 아케이드 ojzn
Strašně moc reklam, když nemůžu přehrát video, abych dostal odměnu a zavřít hádanku, jaká je další hloupá reklama....jak jsem rád, že jsem hrál jen pár minut odpadkovou hru 💯
hra je úžasná, protože je v ní tolik skvělých věcí, jako že můžete jít doslova proti hromadě lidí a já jsem vyhrál se dvěma hráči ve hře, jako jsou jen dvě moje vlastní postavy, a bylo to super snadné, protože jsem příbuzný osobě, která tuto hru vytvořila, a já ji miluji, je úžasná, a tak doufám, že se bude líbit i vám ostatním, protože ve hře je jakoby tolik věcí a doufám, že se vám všem bude líbit
Zábavná hra, ale příliš mnoho reklam. Sledujete reklamu na všechno. Pokaždé, když postoupíte do další úrovně, musíte sledovat reklamu. Reklamy trvají déle než samotná hra. Budu muset odstranit aplikaci, která by jinak mohla být zábavná hra.
Dal jsem 3 hvězdičky, protože hra je dobrá, ale reklamy otravné
Brácho tak legrace, prostě si vypni internet a žádné reklamy Kéž bych mohl dát nekonečno
Podívejte se na simulátor všech reklam
😆www
Méně zábavná hra, která existuje pouze pro odesílání reklam. Ve spodní části obrazovky je neustálá reklama a po úrovních je mnoho reklam na celou obrazovku. Velmi zklamaný. Všechno v této hře se zdá být přetažené, aby se spotřebitel cítil unavený a opotřebovaný. Do spotřebitelské zkušenosti bylo vloženo velmi málo úvah. Dříve to byla dvouhvězdičková recenze, ale po několika prvních úrovních se vám na konci každé fáze začnou zobrazovat reklamy. Toto je ukázkový příklad špatně vydělaných peněz.
opravdu gud hra na čas a více zábavy Líbí se mi tato hra
Hra mě nijak nenadchla, grafika .... nudná
Crazy Diner: Cooking Game Estratégia xgmh
FiFqo - Reddit
Má potenciál, ale reklamy asi každých 6 sekund hru opravdu zničí, nedoporučuji, pokud se rádi rozčilujete
Zábavná hra, ale spousta reklam a byla tu jedna úroveň, kterou nikdy nebylo možné dokončit
Tuto hru mám prostě rád, protože je to velmi zábavná a jednoduchá hra. Když začnu hrát tuto hru, zapomenu, kolik času uplynulo.
Wow vždy pěkné. Mohu říci, že aplikace nemá žádné nedostatky
Bohužel pokazdem spuštění mi chodí divné emaily jako by se někdo pokoušel heknout se na můj fb účet. Velice nedoporučuji!! Nebezpečná aplikace!!!!!
Je to zábavná hra, ale má tolik reklam! Po každé jednotlivé úrovni se pokus o každou jednotlivou úroveň dokonce a někdy i více reklam zády k sobě. Chápu, že bezplatné mobilní hry vyžadují reklamy, ale když trávíte více času prohlížením reklam než hraním hry, prostě to nestojí za to. Kdyby snížili počet reklam, dal bych hře 5 hvězdiček.
Příliš mnoho přidává Myslím, že bych měl odinstalovat vaše hry a jen sledovat ty doplňky