Post by rentgedazzdustcomp on Feb 5, 2022 19:51:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone pierwiastki hack ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Toca Life World: Build stories Mokomieji avwm
Toca life World Town life City Full Tips guide Hacki, Kody i Triki
Ta gra jest wciągająca, ale nie ma wystarczająco dużo ubrań, nie ma czarnych płaszczy ani porządnych pustych czarnych koszul bez logo i trzeba dodać czarne płaszcze, tylko czarne ubrania.
Lubię Toca Boca. Ale wygląda na to, że musisz zapłacić za wiele rzeczy, które chcesz. Nie ma wiele do zrobienia, jeśli nie kupujesz rzeczy. Dlatego dałem mu trzy gwiazdki.
To dobra gra i wszystko, ale żałuję, że nie ma darmowych rzeczy, ale mają tylko jedną darmową rzecz w miesiącu!
AFC - space shooter Arcade blu
Kocham życie Toca Boca! To idealna gra, gdy jesteś w drodze. Jedynym małym problemem, jaki mam, jest to, że czasami nie ładuje opcji odtwarzania w pierwszej części, w którą się wbijasz. Poza tym ładowanie trwa wiecznie, może też po prostu się nie ładować i mogę tam czekać przez 20-30 minut. Jeszcze tylko jedna rzecz, kiedy coś kupuję, czasami zajmuje mi to 1 minuta, aby dostać się do części „zbuduj to”, więc wariuję, jakbym właśnie został oszukany, ale zawsze działa. Mam nadzieję że to pomoże
Jest ok, ale musisz płacić za prawie wszystko, co czasami może być nudne, ale jeśli masz wyobraźnię, możesz grać
Toca Life World 教育 upr
Ta aplikacja jest tak zabawna, ale na poczcie wszystkie moje przedmioty zniknęły, proszę naprawić, a także niektóre ubrania się nie rozkładają i domy usuwają wszystko w środku po udekorowaniu
Ogólnie rzecz biorąc, ta gra jest w porządku, ale od czasu aktualizacji Hello Kitty gra działała nieprawidłowo i nie mogę grać za każdym razem, gdy naciskam przycisk Start, to po prostu mnie wyrzuca, proszę to naprawić. Naprawdę chciałem zobaczyć aktualizację Hello Kitty
Toca Life World: Build stories கல்வி ukn
Niedawno zaktualizowałem go po raz drugi i wszystko szło dobrze, chociaż potrzebowałem więcej miejsca, ale zrobiłem to i zaktualizowałem, a potem wszedłem do aplikacji, wszystko normalnie. Ale kiedy wsiadam, dowiaduję się, że wszystkie moje domy zniknęły. Moje postacie zostały nawet zresetowane. Byłem naprawdę zdenerwowany, ponieważ zdarzyło się to wcześniej. Przypadkowo kliknąłem coś, kiedy dekorowałem swój dom, wyszedłem z aplikacji i wróciłem, kiedy kliknąłem domy, które były fioletowe i pomieszane. Straciłem wszystkie moje piątkowe prezenty, a nawet więcej
TocaLifeWorld: Budowanie historii
Gra jest mega🤩🤩🤩! Ale są rzeczy płatne i to jedyny minus.
Ta gra jest szkoda z gier na świecie tylko, że trzeba kupić za piendze dodatki❤️❤️❤️❤️
Super aplikacja szkoda tylko, że jest płatna
Powiedział hello kitty i rzecz na śniegu była darmowa, ale kiedy ją zaktualizowałem, powiedział, że musisz zapłacić 1,99 i 2,99, jestem taki zły, że byłem taki szczęśliwy?
Jeśli chodzi o ten dodatek za darmo z tego, że jak wyszłam, aby wyjść i kontynuować mam opiekuna że do mam w sklepie, ale nie mam. Proszę coś z tym zrobić. Dziękuję
Toca Life World: Build stories ትምህርታዊ jzh
Jedna gwiazda bo niemam wogule postaci niemam ani jednej resetowała i nic a ja tam mam pokupowane
Fajna aplikacja, ale nie da się robić, aby grać aktualizac na temat aktualizacji proszę o informacje, które mają być inne aktualizacje, ale tej się proszę, aby można było sprawić, że nie da się tak zrobić
5ok
Chce darmowy dom!!! 😡😡😡😡😡😡😡Ktura ma 2 piętra, ale pierwsze z tym chce, aby dom po angielsku to by było Plis free house Plis plis
Bardzo fajna gra ale niestety ma dużo minusów. 1.wszystko jest za pieniądze 2. Dziś zlagowała mi się ta gra i wszystko mi skasowali jest mi przykro bo robiła domek bardzo bardzo długo jest zmieńcie coś bo tak nie powinno . Dam 3 gwiazdki
Toca Life World การศึกษา tsye
Byłoby fajnie, gdybyś wszedł do gry, aby wpisać imię lub adres e-mail, ponieważ jeśli ktoś coś kupi i musi to odinstalować, a następnie zainstalować, będzie miał to, co kupił.
Straszny! Moja córka uwielbiała tę grę i cały czas w nią grała. Zapłaciłem za wiele paczek... teraz nagle wszystko, za co zapłaciłem, zniknęło! I nie ma nic. Moja córka jest taka zdenerwowana i nie mam pieniędzy! Uważaj na tę grę.
Spoko gra jak sir nie kupi tylko dodatek do nudno jest 4 gwiazdki
Ta aplikacja może uzyskać 5 na 5, ale wiesz, kiedy twój dom zniknął i musisz to przerobić. Więc właśnie skończyłeś mój dom zaraz po tym, jak to się stało, a ja otrzymywałem wystrój mojego domu. Więc kiedy wróciłem do domu wszystko znowu zniknęło i właśnie skończyłem swój dom, dlatego nie lubię toca Boca. 😡.
Toca Life World: Build stories. Dodano: 03-11-2021. Przekierowań: 28. Toca Boca to gra dla wszystkich młodszych graczy, którzy lubią układać różne historie
Toca to niesamowita gra, w której możesz przebierać postacie i kupować rzeczy (to za prawdziwe pieniądze), a ponadto w każdy czwartek lub piątek dostajesz codzienne prezenty, czasami kupujesz ją w środę i tak jest to naprawdę fajna gra, ciesz się grą i są aktualizacje. porady dla nowych osób.
To naprawdę jest do bani, że nie spieszyłem się, tworząc dobrą postać za darmo, ponieważ wszystko kosztuje prawdziwe pieniądze, co jest denerwujące 😐 Zrobiłem 3 z moich darmowych postaci i tylko 1 pojawia się za każdym razem. To denerwujące. Proszę to naprawić. Oceniłbym to bardziej, ale szczerze mówiąc, powinniście dodać więcej darmowych i dobrych rzeczy domowych i postaci, takich jak włosy, ubrania i więcej dobrych ubranek dla dzieci. Bo to niesprawiedliwe dla ludzi, którzy nie mogą kupować rzeczy i dostają tylko darmowe śmieci.
Ogulnie sama gra jest super ale nie wiem prezenty mi się nie ma nowinę i chyba potrzebna jest właśnie aktualizacja bo po tez Hello Kitty coś jest kolejna aktualizacja i po prostu nie jest to prezenty i nie ma się teraz nowicjusz w tych szafach tam gdzie też może prezenty
Super można przez happy mod zrobić sobie fszystko za darmo w toca boca ale bendzie sie trohe zawieszać od czasu do czasu ale wystarczu kilka dni poczekać i jisz spowrotam dzieła
Proszę o więcej domów za darmo🥺bo jak nie 1 gwiazdkę
Ta gra jest bardzo fajna polecam tylko jest jeden minusik bo się długo ładuje ale ogólnie to super👍😉
Jak by było więcej rzeczy za dzar to bym dała 5 gwiazdek a jak jest tylko 1 domek i niektóre sklepy tylko daje 3 jak zrobicie więcej dam 5 a tak to 👍🏻
Kupiłem aktualizację Hello Kitty i kolejną aktualizację Nie pamiętam, jaka była druga aktualizacja, ale kiedy poszedłem się z nią ponownie pobawić, nadal chcę ją ze mną do miasta, moje domy lub cokolwiek pomogło
To jest dobra gra, ale za każdym razem, gdy ją dostaję i chcę nową grę, usuwam wszystkie moje gry, ale teraz, gdy mam Nokię, mogę pobrać grę, więc jeśli chcesz tę grę, na pewno ją wybierz, ale jest to czasami trochę glitchy i bardzo polecam, to dobra gra! To nic nie kosztuje, bez dodatków, a kiedy wyłączysz telefon / iPada lub tablet po włączeniu, natychmiast się włączy i znalazłem 2 klejnoty, pomarańczowe i zielone, wyglądają niesamowicie 😍
Nie można zrobić 2 ani 3 postać bo znikajom😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
125. ZŁ
Gra super ale szkoda rze szybko się nudzi jak nie kupisz dodatków .
Toca Life World Lernspiele vhpa
Panie(ni) może za darmo wszystko zrobił to ne bendzie wkurzajace
Ta aplikacja jest taka fajna! Jest tyle fajnych rzeczy, które możesz zrobić w tej grze. Możesz kupić super fajne lokalizacje za niską cenę! (w większości tanie.) Możesz odkryć małe szczegóły, sekrety i wiele więcej! Zdecydowanie polecam tę super fajną aplikację! 5/5
Lubię tę grę, ale chce twoich pieniędzy i jeśli kupisz dużą paczkę, dostaniesz wszystko, ale kiedy dodadzą więcej rzeczy, nie dodają ich do dużej paczki, więc będziesz musiał ją kupić.
Gra bardzo fajna i wciągająca ale i to duże ALE kruche, które bardzo mi się podobają zniknęły i nie dały się zrobić w dalszym ciągu nie da się już, że prawie nie płatne, takie, które dodałem dodatkowe informacje o czasie wspominania, wspominałem nie polecam.
Oddajcie mi piedządze !!!!!
fajna gra ale chciałabym więcej darmowych dodatkówwdo poprostu zrubcie aktualizacji
Naprawdę kocham tę grę, ale właśnie ją mam. Kupiłem duży pakiet, w którym mam wszystko, zacząłem budować i byłem gotowy na moje postacie i ładowałem tylko jedną, a ja wracałem i próbowałem ponownie i inną pokaże się, jestem bardzo smutny, ale bardzo lubię te gry
Pobierz Toca Life World MOD (Free Purchases) Apk 1.28 na ...
To fajne, ale musisz kupić mnóstwo rzeczy za prawdziwe pieniądze, aby się nie nudzić. Przynajmniej zrób walutę w grze, którą możesz zbierać i używać do kupowania rzeczy w grze, aby dzieci nie musiały błagać rodziców o kupuj dla nich rzeczy, Również czas ładowania jest ZBYT DŁUGI!!!!!!!!
Gra ogl tylko szkoda, że domek do nie może postawić łóżka itp. nawet jak poprzednio mogłx :// Fajnie byłoby gdyby było więcej domków i często jak za darmo ale ogl grako polecam
Uwielbiam tę grę, ale są różne drobiazgi, jak kiedyś, gdy wszedłem do domu, który ozdobiłem, i wszystko zniknęło oprócz tego, od czego się zaczęło. A innym razem dostałem ubrania od innej postaci i kiedy ostatnio na nią patrzyłem, dostałem ubrania od niej bez ubrania! Proszę napraw to.